رونق تولید ملی | شنبه، ۳ اسفند ۱۳۹۸

آشنایی با انگور خارزنج از داشت تا برداشت - صفحه محتوایی خبر

 

 

آشنایی با انگور خارزنج از داشت تا برداشت

مستند انگور خارزنج با هدف آشنایی با مراحل برداشت انگور و تبدیل آن به کشمش و شربت انگور در شبکه استانی سیمای خراسان رضوی و در 1 قسمت 30 دقیقه ای تهیه شده است.

شهرستان خلیل آباد در استان خراسان رضوی مهمترین شهر از لحاظ کاشت باغ های انگور در خراسان رضوی است. با توجه به سال تولید ملی، تهیه این برنامه به ما کمک می کند با محصول انگور و فرآورده های آن مثل کشمش، شیره انگور، سرکه انگور، آبغوره و ... آشنا شویم. همچنین در این برنامه 13 نوع از مهمترین ارقام انگور در این شهرستان مانند انگورهای بیج، پیکامی، ترشیز، خلیلی، دیوانه،  رزقی، ریش بابا، سبز مال، سوزک،  صاحبی، عسکری، یاقوتی و سفیداری معرفی می شود.

در این برنامه مراحل برداشت انگور، بسته بندی، معرفی انواع انگور، آبیاری قطره ای و ....... مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

عوامل این مستند عبارتند از: تهیه کننده و کارگردان: حسن خطائیان؛ تصویر و صدا: مصطفی رحمانی؛ کارشناس: مهندس علی اصغر قناد؛ تدوین: رضا عباسپور.

alt

alt