برنامه های جشنواره بیستم استان ها تشریح شد - صفحه محتوایی خبر
برنامه های جشنواره بیستم استان ها تشریح شد
معاون امور استان های صدا و سیما در نشست خبری بیستمین جشنواره تولیدات رادیویی و تلویزیونی مراکز استان ها با اشاره به بخش های جنبی جشنواره بیان کرد: در جشنواره بیستم سه بخش جانبی نشر فرهنگ دفاع مقدس، بهداشت و سلامت و اقتصاد مقاومتی نیز شرکت دارد. اما بخش انیمیشن امسال از جشنواره حذف شده است. زیرا در نظر داریم نخستین جشنواره مستقل انیمیشن را در اسفندماه برگزار کنیم و این جشنواره تنها مختص تلویزیون نیست و آثار سایر حوزه ها را نیز دربر می گیرد.
در ابتدای این مراسم از پوستر بیستمین جشنواره تولیدات رادیویی و تلویزیونی مراکز استانها با شعار «فرهنگ بومی و وفاق ملی» رونمایی شد و در ادامه دارابی با اشاره به رشد کمی و کیفی آثار جشنواره نسبت به دوره گذشته توضیح داد: در جشنواره نوزدهم، ۱۳۹۵ اثر به مرحله داوری راه یافتند که رشد تعداد آثار به 2000 اثر، بیانگر ارتقای کمی و کیفی آثار است. شعار جشنواره امسال «شبکه های استانی، فرهنگ بومی و وفاق ملی» است.
وی با اشاره به رشد کمی و کیفی آثار جشنواره نسبت به دوره گذشته توضیح داد: در جشنواره نوزدهم، ۱۳۹۵ اثر به مرحله داوری راه یافتند که رشد تعداد آثار به 2000 اثر، بیانگر ارتقای کمی و کیفی آثار است. شعار جشنواره امسال «شبکه های استانی، فرهنگ بومی و وفاق ملی» است.
دارابی با اشاره به فعال شدن بخش مجازی در بیستمین جشنواره تولیدات مراکز رادیو و تلویزیون استان ها عنوان کرد: در بخش فضای مجازی نیز آثاری در جشنواره شرکت دارند.
همچنین بیش از ۴۰ هنرمند از استان ها، شهدا، مفاخر و مشاهیر در افتتاحیه و اختتامیه جشنواره شرکت دارند که از برخی مدیران مراکز، خانواده های مرحوم جبل العاملی و کردان از معاونان پیشین سازمان صداوسیما و زنده یاد حمیدآخوندی نیز تقدیر می شود.
وی با اشاره به برنامه های همزمان با برگزاری جشنواره گفت: گروه های برنامه سازی مثل فیتیله ای ها و خاله شادونه برنامه هایی اجرا خواهند کرد. همچنین تعداد ۱۲۰ نفر از همکاران رسانه ای پوشش خبری این رویداد را برعهده دارند.
دارابی از ساخت مستند «از ایران تا کربلا» خبر داد و عنوان کرد: مستند بلندی درباره اربعین با نام «از ایران تا کربلا» دربرگیرنده حضور ایرانیان از استان های مختلف در راهپیمایی عظیم کربلاست. این مستند در مرحله تدوین نهایی است و برای اولین بار آماده نمایش شده است.
معاون امور استان های صداوسیما همچنین خاطر نشان کرد: امسال حوزه معاونت فضای مجازی را در استان ها تشکیل داده ایم. همچنین ستاد بزرگداشت چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی ایران در معاونت استان ها و ویژه برنامه هایی تدارکدیده از دهه فجر ۹۶ تا دهه فجر ۹۷ روی آنتن میرود.
معاون امور استان ها همچنین خاطر نشان کرد: میزان مخاطبان در صدای استان ها سه درصد و در سیمای استان ها دو درصد افزایش یافته است. شبکه های استانی نیز طی یک بررسی به عنوان چهارمین ترجیح بینندگان برای تماشا معرفی شده است که دربعضی استان ها نظیر کردستان بیش از ۸۵ درصد مخاطب دارند.
وی با اشاره به برخی ویژگی های افتتاحیه و اختتامیه جشنواره توضیح داد: امسال در افتتاحیه و اختتامیه جشنواره، از ظرفیت های هنری و موسیقایی هنرمندان استانکردستان استفاده می کنیم. این امر در راستای تقویت فرهنگ بومی و ظرفیت گروه های موسیقی کردستان است.
دارابی با اشاره به تولید 30 سریال فاخر در این مرکز عنوان کرد: امسال توانستیم ۳۰ سریال فاخر را در مراکز استان ها کلید بزنیم و در حوزه کودک و نوجوان نیز تولیدات مراکز استان ها بسیار زیاد است.
وی در ادامه در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر این که آیا طرح برای برندسازی شبکه ها یا برنامه های تلویزیونی استانی دنبال می شود یا نه، گفت: ۲۴ ساعته شدن فعالیت شبکه های استانی قطعا در صورتی موفقیت آمیز است که شبکه ها و برنامه های استانی به برند تبدیل شوند. همچنین در نظر داریم تا شبکه ای استانی برای استان تهران راه اندازی کنیم. همچنین سیستم آی.پی تی وی این اقدام را تسهیل خواهد کرد. به طور کلی نگاهمان به برندسازی برخی برنامه های رادیویی و تلویزیونی شبکه های استانی است. شبکه های استانی برای این موضوع راه قابل توجهی پیش رو دارند و ما در تلاش برای بهتر دیده شدن توانمندی شبکه های استانی هستیم. طرح رادیو نما نیز سال گذشته در سراسر کشور اجرا شد و ارتقای کیفیت صدا و تصویر است تا رادیو بیشتر شنیده شود.
معاون امور استان ها درباره سریال 300 قسمتی این معاونت توضیح داد: نویسنده و کارگردان این سریال فریدون حسنپور و تاکنون سیناپس ۶۰ قسمت از آن نوشته شده و مقدمات اجرای آن در صداوسیمای مرکز گیلان در حال انجام است. پیش بینی مان این است که به سرعت تولید کلید زده شود. ساخت این سریال ۳۰۰ قسمتی خود یک رکورد است و مخاطب امروز نیاز دارد قصه های بلند پرکشش و تعلیق را دنبال کند. این سریال در شش فصل 50 قسمتی ساخته می شود. دارای تم اجتماعی است و روایت هایی از تاریخ ایران دارد.
مطالب مرتبط:
-
مجید شعبان پور: جشنواره کارگاه آموزشی است برای ارتقاء کیفیت آثار
-
محمود کردستانی: یافتن خلاقیت و توانایی جوانان در مراکز دستاورد جشنواره تولیدات
-
غلامرضا محمدی مهر: تعداد پژوهشها دوبرابر جشنواره دوره قبل بود
-
محمدصادق پهلوانزاده: افزایش کیفی و کمی تولیدات مراکز به دلیل برگزاری جشنواره است
-
جشنواره تولیدات مراکز؛ تجلی وحدت ملی
-
فرجی:تولیدات استان ها در بسیاری از حوزه ها پیشگام هستند
-
فاطمی: رشد 230 درصدی تعداد آثار نسبت به دوره نوزدهم
-
دارابی: ارسال 2هزار اثر به بیستمین جشنواره تولیدات مراکز استان ها
-
محمدمهدی منصف پور: صاحبان آثار برتر علاوه بر اینکه قدر میبینند باید بر صدر نیز بنشینند
-
احمد پهلوانیان: جشنوارهها فی نفسه محمل مناسبی برای شناسایی جوانان مستعد است
جدیدترین اخبار
-
فیلم داستانی موزیکال جشن قاشق زنی در قاب شبکه آفتاب
-
" بٌنگ باهار" از بام ایران به گوش می رسد
-
725 ساعت برنامه رادیویی و تلویزیونی در مراکز به مناسبت میلاد حضرت علی(ع)
-
همای رحمت در اترک
-
ویژه برنامه های نوروز 1400 در مرکزاصفهان
-
تدارک صداوسیمای آذربایجان غربی برای ولادت امام علی(ع)
-
گام دوم، بلندتر از گام اول
-
مهدویت ریشه و مبنای هویت انقلاب اسلامی
-
دکتر دارابی: اولویت شبکههای استانی در معرفی الگوهای موفق خدمترسانی
-
مستند پویانمایی«زیست شناسان کوچک» بر بام جشنواره بین المللی فیلم رشد