برنامه های مرکزاصفهان جهت پوشش راهپیمایی با شکوه 22 بهمن 98 - صفحه محتوایی خبر
برنامه های مرکزاصفهان جهت پوشش راهپیمایی با شکوه 22 بهمن 98

صدا و سیمای مرکز اصفهان با برنامه سازی گسترده، یکبار دیگر همگام با مردم همیشه در صحنه اصفهان لحظه های عشق و دلدادگی به امام (ره) و آرمانهای انقلاب را ثبت می کند .
به گزارش روابط عمومی معاونت امور استان ها، حماسه بزرگ راهپیمایی روز 22 بهمن در شبکه استانی اصفهان، با 3 واحد سیار تلویزیونی برای نخستین بار و 1 فرستنده تلویزیونی، جمعا با 15 دوربین (سه دوربین هلی شات ، یک کرین و یازده دوربین ایستا) روی آنتن می رود.
حضور گسترده مردم در مراسم از مسیرهای 8 گانه خیابانهای حافظ، سپه، دروازه دولت و... نیز با حضور 3 اکیپ گزارشگری در سطح شهر پوشش داده خواهد شد.
همچنین برنامه زنده"حماسه حضور" با حضور کارشناس سیاسی، دو میهمان ویژه و خوانندگان مطرح استانی از ساعت 8 صبح الی 14 روی آنتن می رود و در فواصل مختلف برنامه، حضور مردم در مراسم راهپیمایی شهر و شهرستانهای استان اصفهان از طریق واحد سیار و ارتباطات اینترنتی به صورت زنده انعکاس داده خواهد شد.
در حوزه صدای مرکز اصفهان هم علاوه بر ارتباط با گزارشگرهای رادیو سایر مراکز، ویژه برنامه زنده"روز خوب پیروزی"با حضور کارشناس مربوطه از ساعت 8:30 الی 13 پخش می شود و مراسم راهپیمایی 22 بهمن نیز از مسیرهای 8 گانه به سمت میدان امام با حضور 3 گزارشگر در سطح شهر اصفهان و 5 گزارشگر مستقر در 5 شهرستان استان اصفهان انعکاس داده می شود.
خبرگزاری مرکز اصفهان نیز با استقرار 5 گروه خبری در خیابان های سپاه، حافظ، سعدی، میدان امام(ره) و میدان امام حسین(ع) اصفهان، پخش یک ساعت ویژه برنامه های راهپیمایی در 2 مجموعه خبری 20 و 23، ارتباط با شبکه خبر به مدت 10 دقیقه و 5 ارتباط تلفنی با رادیوهای سراسری به مدت 10 دقیقه به انعکاس مراسم با شکوه راهپیمایی 22 بهمن می پردازد.
همچنین پوشش مراسم راهپیمایی 22 بهمن در 22 شهرستان و شهر اصفهان، ارتباط تصویری از طریق موبایل با خبرنگاران حاضر در 4 شهرستان استان(ارتباط با شبکه اصفهان)، ارتباط تلفنی با خبرنگاران شهرستانها(ارتباط با رادیو اصفهان)، بار گذاری اخبار مکتوب، یادداشت، آلبوم عکس و جلوه های ویژه در سایت خبرگزاری و فضای مجازی از دیگر اقدامات معاونت خبر در روز 22 بهمن می باشد .
پخش فوتو کلیپ، ویدئو کلیپ، اینفو گرافی و موشن گرافی و همچنین انعکاس تولیدات مردمی و پوشش مراسم راهپیمایی نیز از اقدامات معاونت فضای مجازی مرکز اصفهان در روز 22 بهمن می باشد.
مطالب مرتبط:
-
ضیافت نصف جهان در شبکه اصفهان
-
آمادگی صداوسیمای مرکز اصفهان برای ایجاد فضای معنوی و پر نشاط در ماه مبارک رمضان
-
ویژه برنامه های نوروز 99 در صداوسیمای مرکزاصفهان
-
پوشش گسترده تصویر مراسم باشکوه راهپیمایی 22 بهمن 98
-
تدارک مرکز زنجان برای پوشش راهپیمایی پرشور استان در یوم الله ۲۲ بهمن
-
یوم الله22 بهمن در قاب افلاک
-
تدارک ویژه برنامه های متنوع همزمان با یوم الله 22 بهمن در مرکز چهارمحال و بختیاری
-
ویژه برنامه های صدا و سیمای مرکز یزد در 22 بهمن 98
-
گرامیداشت هفته بسیج در مرکز اصفهان
-
بیش از هزار دقیقه ویژه برنامه حماسه 9 دی در صدا و سیمای مرکز اصفهان
-
تدارک گسترده صداوسیمای اصفهان در دهه فجر
جدیدترین اخبار
-
دکتر دارابی: حفظ منابع طبیعی نیازمند کار جهادی است
-
لحظه های خوش نوروز 1400 با شبکه فارس
-
پخش تله فیلم " حکم مادری " از شبکه ی شما
-
"رسم نو" در موسیقی چهارمحال و بختیاری
-
فیلم داستانی موزیکال جشن قاشق زنی در قاب شبکه آفتاب
-
" بٌنگ باهار" از بام ایران به گوش می رسد
-
725 ساعت برنامه رادیویی و تلویزیونی در مراکز به مناسبت میلاد حضرت علی(ع)
-
همای رحمت در اترک
-
ویژه برنامه های نوروز 1400 در مرکزاصفهان
-
تدارک صداوسیمای آذربایجان غربی برای ولادت امام علی(ع)