تاکید بر توجه به کیفیت و جذب مخاطبان بیشتر در برنامه ها - صفحه محتوایی خبر
تاکید بر توجه به کیفیت و جذب مخاطبان بیشتر در برنامه ها

معاون امور استان هاي سازمان صدا و سيما گفت : در توليدات و برنامه سازي ها بايد کيفيت و جذب مخاطب هاي بيشتر در دستور کار قرار گيرد.
دکتر علي دارابي در جلسه شوراي مديران صدا و سيماي مرکز خوزستان با اشاره به محتوای تولید برنامه ها افزود: صدا و سيما بايد به سمت کارهاي اميد افرين برود و از تزريق روحيه و نا اميدي بشدت ممانعت کند.
وي با اشاره به اينکه رسانه چشمان بيناي جامعه است و در کنار بيان مشکلات، خدمات دستگاه هاي مختلف را به تصوير بکشد اظهارداشت: در حوزه تلويزيون، اچ دي شدن همه شبکه هاي استاني و سيگنال رساني به همه نقاط کشور از جمله اقدامات مهم سازمان است ، اما کار بزرگ ديگر ايجاد امکان دريافت همه شبکه هاي استاني از طريق گيرنده هاي معمولي است که در دست اجرا است .
معاون امور استان هاي سازمان صدا و سيما با بيان اينکه انيميشن، کارهاي نمايشي و کارهاي مستند از برنامه هاي فراروي سازمان است ادامه داد : تصويري کردن راديو مراکز از جمله اقدامات بسيار مهم ديگر سازمان است که امکان جديدي در حوزه جذب مخاطب و تنوع در برنامه سازي است .
وي همچنين انتخابات پيش رو و لزوم پرداخت هنرمندانه به آن و برنامه ريزي براي توليدات برنامه هاي فاخر به مناسبت چهلمين سال پيروزي انقلاب که در سال 97 است را از اولويت هاي سازمان صدا و سيما عنوان کرد.
دکتر دارابي در بخش ديگري از سخنان خود استان خوزستان را قطب مهم اقتصادي و صنعتي دانست و گفت : اين استان با توجه به جايگاهي که دارد از تنوع اقوام برخوردار است و در اين رابطه پوشش رسوم اقوام و پرداختن به تنوع زندگي اين اقوام همواره بايد در دستور کار صدا و سيماي مرکز خوزستان باشد.
وي افزود: خوزستان ميزبان بزرگترين جشنواره راديويي و تلويزيوني است که انتظار مي رود اين جشنواره مهم که در آن هزار هنرمند و برنامه ساز حضور دارند با شکوه خاص و مطلوب برگزار شود.
معاون امور استان هاي سازمان صدا و سيما اظهارداشت : در حوزه موسيقي و شعر بايد تعهد توليد خوزستان بسيار بيشتر شود.
مدير کل صدا و سيماي مرکز خوزستان نيز در اين جلسه با بيان اينکه يکي از مهمترين ماموريت هاي صدا و سيماي خوزستان پرداختن به اقوام است گفت : يکي از سياست هاي مرکز خوزستان توليد برنامه هاي مختلف در شهرستان هاي مختلف و در فضاي بيرون از سازمان بوده است و در حال حاضر شبکه استاني خوزستان در شهرستان هاي مختلف مورد اقبال مردم است.
مسلم رحيمي افزود: هم اکنون در اين مرکز ساخت 55 انيميشن ، 2 تله فيلم و چندين سريال و برنامه هايي با رتبه ي بالا در حوزه ي صدا در حال توليد است.
وي اظهارداشت : ما در بخش سيما 57 مستند در حال توليد داريم و مرکز خوزستان مي تواند قطب توليد مستند ها باشد.
مدير کل صدا و سيماي مرکز خوزستان ادامه داد : همزمان با برگزاري نوزدهمين جشنواره راديويي و تلويزيوني مراکز استانها ساخت يک سريال 30 قسمتي و رونمايي از کتاب 60 سال سابقه تلويزيون در خوزستان انجام مي شود.
جدیدترین اخبار
-
725 ساعت برنامه رادیویی و تلویزیونی در مراکز به مناسبت میلاد حضرت علی(ع)
-
همای رحمت در اترک
-
ویژه برنامه های نوروز 1400 در مرکزاصفهان
-
تدارک صداوسیمای آذربایجان غربی برای ولادت امام علی(ع)
-
گام دوم، بلندتر از گام اول
-
مهدویت ریشه و مبنای هویت انقلاب اسلامی
-
دکتر دارابی: اولویت شبکههای استانی در معرفی الگوهای موفق خدمترسانی
-
مستند پویانمایی«زیست شناسان کوچک» بر بام جشنواره بین المللی فیلم رشد
-
دیدار نماینده استان در مجلس شورای اسلامی با مدیران صدا و سیمای مرکز زنجان
-
مهدویت ریشه و مبنای هویت انقلاب اسلامی