تشریح اولویت های صدا و سیمای مراکز استان ها در برنامه سازی ها - صفحه محتوایی خبر
تشریح اولویت های صدا و سیمای مراکز استان ها در برنامه سازی ها

در نشست معاون امور استان های رسانه ملی و مدیران صدا وسیمای مرکز گیلان، اولویت های صدا و سیمای مراکز استان ها در برنامه سازی ها تشریح شد .
به گزارش روابط عمومی معاونت استان ها ؛ معاون امور استان های رسانه ملی در نشست شورای مدیران صدا و سیمای مرکز گیلان با اشاره به اینکه پوشش مناسب رسانه ای انتخابات مجلس شورای اسلامی که اواخر امسال برگزارمی شود یکی از اولویت های مهم رسانه ملی است گفت : فراهم کردن زمینه حضور حداکثری مردم در انتخابات ، تبیین اهمیت و جایگاه مجلس شورای اسلامی در نظام سیاسی کشور و معرفی ویژگی های نماینده اصلح به مردم، 3 رکن اصلی برنامه سازی های صدا وسیما در قبال انتخابات پیش روست.
دکتر علی دارابی در ادامه گفت: پیاده روی بزرگ اربعین حسینی یکی دیگر از اولویت های مهم رسانه ملی است و رسانه تلاش خواهد کرد با پوشش مناسب این راهپیمایی عظیم که بزرگ ترین زنجیره انسانی در جهان است برعمق شور و شعور حسینی بیفزاید و فرهنگ حسینی را به شایستگی در جهان تبلیغ کند.
وی پوشش فاخر ، شایسته و حرفه ای راهپیمایی 22 بهمن و ایام الله دهه فجر و نیز تقویت بنیان های رونق تولید را از دیگر اولویت های صدا و سیما دانست و خواهان توجه جدی برنامه سازان و مدیران رسانه استانی به این موضوعات شد .
تلاش جدی برای ساخت سریال "مادر ایران" اولین سریال 300 قسمتی صدا و سیما که قرار است مرکز گیلان آن را بسازد، از دیگر تاکیدات معاون امور استان های رسانه ملی بود.
دکتر علی دارابی گفت : خانواده، محور این سریال است که در آن، گذشته ، حال و آینده ی جامعه ایرانی در بازنمایی یک خانواده گیلانی، روایت خواهد شد.
شناسایی مهم ترین اولویت های استان گیلان و تلاش برای ساماندهی این اولویت ها و کمک به مجموعه ی استان برای تحقق توسعه پایدار، از دیگر نکاتی بود که معاون امور استان های رسانه ملی بر آن تاکید کرد.
مدیر کل صدا و سیمای مرکز گیلان هم در این نشست؛ با اشاره به اینکه رسانه استانی خود را بازوی توانمند استان برای تحقق توسعه پایدار می داند گفت : تلاش کرده ایم با شناسایی مشکلات و توانمندی های گیلان ، پیوست رسا نه ای مناسبی برای حل معضلات و معرفی توانمندی های این استان ارایه کنیم.
محمدباقر باقرزاده گفت: معرفی فرهنگ غنی گیلان ، حفاظت از محیط زیست آسیب پذیر استان، جلوگیری از تغییر کاربری زمین های کشاورزی ، گسترش فرهنگ عفاف و حجاب، حمایت از رونق تولید و توجه به همه مناطق مختلف استان، از اولویت های رسانه ملی در برنامه سازی هاست.
مطالب مرتبط:
-
حکم داوران کمیسیون فضای مجازی بیست و دومین جشنواره تولیدات مراکز صادر شد
-
لزوم اجرای پیاده سازی پیوست الگوی مجازی در برنامه ها
-
معاون امور استان های رسانه ملی تاکید کرد
-
در نخستین دوره آموزشی فضای مجازی صداوسیما مطرح شد
-
دکتر دارابی: حضور موثر و تدارک آرایش رسانهای در فضای مجازی راهبرد اساسی صدا و سیماست
جدیدترین اخبار
-
معرفی اعضای شورای تله تئاتر مرکز سیمای استانها
-
تمجید از صدا و سیمای کرمان برای برگزاری سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی
-
برنامههای صدا و سیمای مرکز قزوین در نوروز1400
-
"جوش بهار" در نوروز باستانی
-
صدای «خدای عاشقان» از خلیج فارس به گوش می رسد
-
ویژه برنامه های صدا وسیمای مرکز کرمان در نوروز 1400
-
دکتر دارابی: حفظ منابع طبیعی نیازمند کار جهادی است
-
لحظه های خوش نوروز 1400 با شبکه فارس
-
پخش تله فیلم " حکم مادری " از شبکه ی شما
-
"رسم نو" در موسیقی چهارمحال و بختیاری