دیدار مدیران صدا و سیما ی مرکز آذربایجان غربی با آیت الله قریشی نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری - صفحه محتوایی خبر
دیدار مدیران صدا و سیما ی مرکز آذربایجان غربی با آیت الله قریشی نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری

در آستانه فرا رسیدن ولادت مولی الموحدین حضرت علی (ع) مدیران صدا و سیمای مرکز آذربایجان غربی با آیت الله قریشی نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری دیدار کردند.
دراین دیدار آیت الله قریشی نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری با تبریک فرا رسیدن سالروز ولادت امیر مومنان حضرت علی (ع) گفت : این امام همام مظهر شجاعت ، عدالت و جوانمردی است . وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه جلب رضای خداوند متعال در انجام اعمال سعادت دنیوی و اخروی را به دنبال دارد گفت : بزرگترین توفیق الهی برای مومنان قدم برداشتن در راه خدا و تقویت دین مبین اسلام است . آیت الله قریشی همچنین از نقش صدا و سیما در گسترش شعائر و ارزش های اسلامی در جامعه تقدیر کرد.
مدیر کل صدا و سیمای مرکز اذربایجان غربی هم در این دیدار به نقش و جایگاه والای مجلس خبرگان رهبری در نظام اسلامی اشاره و از مقام علمی و دینی آیت الله قریشی به عنوان منتخب مردم استان در پنج دوره متوالی مجلس خبرگان تقدیر کرد . مهندس مجرد همچنین از ساخت فیلم مستند با موضوع زندگی سیاسی و اجتماعی و تلاش های علمی آیت الله قریشی خبر داد.
در پایان این دیدار از سال ها تلاش مستمر و مداوم آیت الله قریشی در تبلیغ مبانی دینی در استان تقدیر شد .
جدیدترین اخبار
-
تمجید از صدا و سیمای کرمان برای برگزاری سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی
-
برنامههای صدا و سیمای مرکز قزوین در نوروز1400
-
"جوش بهار" در نوروز باستانی
-
صدای «خدای عاشقان» از خلیج فارس به گوش می رسد
-
ویژه برنامه های صدا وسیمای مرکز کرمان در نوروز 1400
-
دکتر دارابی: حفظ منابع طبیعی نیازمند کار جهادی است
-
لحظه های خوش نوروز 1400 با شبکه فارس
-
پخش تله فیلم " حکم مادری " از شبکه ی شما
-
"رسم نو" در موسیقی چهارمحال و بختیاری
-
فیلم داستانی موزیکال جشن قاشق زنی در قاب شبکه آفتاب