ساخت مستند "هم سایه" در شبکه اصفهان - صفحه محتوایی خبر
ساخت مستند "هم سایه" در شبکه اصفهان

مستند تلویزیونی"همسایه" با موضوع روایت رفاقت حاج قاسم سلیمانی و حاج احمد کاظمی تولید و به مناسبت سالگرد شهادت سردار سلیمانی از شبکه اصفهان پخش می شود.
به گزارش روابط عمومی معاونت امور استان ها، در این مستند افکاربزرگ مردانی همچون حاج قاسم سلیمانی و حاج احمد کاظمی در وجوه مختلف و شرح دلدادگی و سر سپردگی ایشان به انجام وظایف اسلامی و انقلابی ترسیم شده است و الگوی با شکوه و زیبایی که بتواند در همه ابعاد برای جوانان امروز قابل دسترسی باشد به تصویر کشیده شده است.
در این مستند با افرادی همچون فرزند شهید کاظمی، سرتیم حفاظت و دوستان و همرزمانی که از نزدیک شاهد رفاقت و روابط حاج قاسم سلیمانی و حاج احمد کاظمی بوده اند گفتگو شده است و به بیان خاطرات از این دو بزرگوار در محورهای عاطفی، ولایتمداری، ادای تکلیف و انجام وظیفه پرداخته می شود.
مستند هم سایه به تهیه کنندگی آزاده رجبی، کارگردان فرزاد حقوقی، مدیرتولید محمودرضا پناهنده، دستیار تهیه مهدی توکلی، تصویربرداری و نورپرداز عبدالله وزوانی و صدابرداری پیمان حسین آبادی تولید شده است.
جدیدترین اخبار
-
تدارک گسترده شبکه فارس برای ماه مبارک رمضان
-
ماه میهمانی خدا در شبکه استانی کردستان
-
صدا و سیمای البرز همراه با البرزی ها در ماه مبارک رمضان
-
جایزه شهرجهانی یزد به شبکه یزد رسید
-
در ماه میهمانی خدا با شبکه یزد همراه شوید
-
ضیافت الهی شبکه اترک در ماه مبارک
-
تدارک ویژه صدا و سیمای مرکز کرمان برای ماه مبارک رمضان
-
استقبال از ماه مبارک رمضان
-
پخش زنده برنامه های شبکه ایلام از شبکه الاشراق عراق
-
ویژه برنامههای انتخاباتی شبکه قزوین