موسوی مقدم :شبکه های استانی مرزی، سپر دفاعی کشور هستند - صفحه محتوایی خبر
موسوی مقدم :شبکه های استانی مرزی، سپر دفاعی کشور هستند
موسوی مقدم :شبکه های استانی مرزی، سپر دفاعی کشور هستند
نخستین نشست هم اندیشی مدیران کل صدا و سیمای استان های مرزی به منظور بررسی رسانه ای حوادث اخیر مهاباد و تبریز با حضور مدیران کل صدا و سیمای استان های سیستان و بلوچستان، خوزستان، کردستان، مهاباد، کرمانشاه، آذربایجان شرقی و غربی برگزار شد.
معاون امورمجلس و استان های صدا و سیما در این نشست با تاکید بر این که مختصات و شناسنامه فرهنگی هر بخش از کشور در رسانه های محلی آن دیده می شود گفت: در حال حاضر تهدیدات از جنس نظامی نیست بلکه بیشتر از جنس فرهنگی و نرم است و رسانه های محلی به خصوص شبکه های استانی مرزی سپر دفاعی کشور در برابر تهاجم های مختلف و تبلور عینی وحدت ملی در بیان اقوام و مناطق و نواحی مختلف کشور به شمار می آیند.
موسوی مقدم با اشاره به ظرفیت شبکه های استانی در استان های مرزی تصریح کرد: بدون شک شبکه های استانی تا کنون در روزهای حساس نشان داده اند که باعث افزایش قدرت و وحدت ملی شده اند و در تمامی صحنه ها حضوری حماسی و تاثیرگذار داشته اند.
وی با بیان اینکه شبکه های استانی در حال رقابت نرم با قدرت های رسانه های بین المللی هستند افزود: شبکه های محلی به دلیل سطح تماس گسترده ای که با مردم مناطق و نواحی خود دارند و با آگاهی بخشی بالایی که می دهند نقش نرم و دفاعی خوبی را ایفاء می کنند که شاهد این مدعا میزان اعتماد و رضایت مردم از این شبکه است.
موسوی مقدم از مدیران کل صدا و سیمای استان های مرزی خواست با بازنگری در فعالیت ها در بخش های مختلف رسانه ای حضور داشته باشند و از همه ظرفیت های رسانه ای همچون استفاده از رسانه های نوین منشا تحولات جدیدی شوند.
معاون امورمجلس و استان های صدا و سیما خاطر نشان کرد: مدیران کل صدا و سیما در استان های مرزی باید جایگاه راهبردی شبکه های استانی خودشان را با برنامه ریزی هدفمند به خوبی محاسبه و نهادینه کنند.
موسوی مقدم تشکیل اتاق فکر و انتخاب مشاورین برجسته، ارتباط با اقشار مختلف مردم و چهره های موثر فرهنگی، بازنگری در دستورالعمل های گذشته و محوربندی فعالیت های جدید، شناسایی و رصد رسانه های بیگانه، ایجاد دیپلماسی رسانه ای و تعامل سازنده و جریان ساز با گروه های مختلف، بسترسازی فعالیت های رسانه ای در قبل، حین و بعد از حوادث، آگاهی بخشی و شفاف سازی عمومی در هنگام وقوع حادثه و تعامل جدی با مسئولین محلی، استانی و ملی را از مهمترین راهبردهای شبکه های استانی استان های مرزی عنوان کرد.
در ادامه این نشست خلیل قاسم نژاد معاون اجتماعی فرماندهی مرزبانی ناجا و سرهنگ حمید اندرز چمنی مشاور معاون اجتماعی ناجا، ضمن اشاره به برخی از فعالیت های معاونت اجتماعی ناجا برای اجرای دقیق و همگرایی بیشتر در استان های مرزی از اجرای تفاهمنامه همکاری بین نیروی انتظامی و معاونت امور مجلس واستان ها خبر دادند. این تفاهم نامه در حوزه های مختلف جهت فرهنگ سازی و ارتقاء امنیت اجتماعی، پیشگیری از وقوع جرم، اطلاع رسانی و آگاهی بخشی در هنگام حوادث و... تهیه و تنظیم خواهد شد. همچنین مدیران کل صدا و سیما نیز با بررسی آخرین رخدادهای منطقه ای خود به بیان مشکلات و ارائه راه حل برای رفع آنها پرداختند. | | |
جدیدترین اخبار
-
725 ساعت برنامه رادیویی و تلویزیونی در مراکز به مناسبت میلاد حضرت علی(ع)
-
همای رحمت در اترک
-
ویژه برنامه های نوروز 1400 در مرکزاصفهان
-
تدارک صداوسیمای آذربایجان غربی برای ولادت امام علی(ع)
-
گام دوم، بلندتر از گام اول
-
مهدویت ریشه و مبنای هویت انقلاب اسلامی
-
دکتر دارابی: اولویت شبکههای استانی در معرفی الگوهای موفق خدمترسانی
-
مستند پویانمایی«زیست شناسان کوچک» بر بام جشنواره بین المللی فیلم رشد
-
دیدار نماینده استان در مجلس شورای اسلامی با مدیران صدا و سیمای مرکز زنجان
-
مهدویت ریشه و مبنای هویت انقلاب اسلامی