نمایشگاه دستاوردهای40 ساله انقلاب اسلامی در بام ایران - صفحه محتوایی خبر
نمایشگاه دستاوردهای40 ساله انقلاب اسلامی در بام ایران

صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری با حضور در «نمایشگاه دستاوردهای40 ساله انقلاب اسلامی در بام ایران»، دستاوردهای رسانه استانی را به نمایش گذاشته است.
به گزارش روابط عمومی صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری: نمایشگاه دستاورهای چهل ساله انقلاب اسلامی در چهارمحال و بختیاری در قالب55 غرفه و با مشارکت 80 دستگاه اجرایی در فرهنگسرای شهرکرد دایر شده و صدا و سیمای استان نیز با برپایی غرفه ای در این نمایشگاه سعی در انعکاس خدمات نظام جمهوری اسلامی دارد.
شبکه استانی صدای مرکز چهارمحال و بختیاری در مدت برگزاری این نمایشگاه از دوم تا هفتم بهمن ویژه برنامه «صدای انقلاب» را به صورت زنده از محل نمایشگاه تولید و پخش می کند.
این ویژه برنامه با بخش های متنوعی از جمله گزارش از غرفه های نمایشگاه و گفتگو با بازدیدکنندگان، گفتار موضوعی، گفتگو با مسئولان و مدیران ادارات و دستگاه های اجرایی، زنگ انشاء، آیتم طنز بی بی صنوبر، آنونس و سرودهای انقلابی به تهیه کنندگی مهشید موسویان و گویندگی مرضیه رفیعی از ساعت16:30 به مدت90 دقیقه پخش می شود.
شبکه استانی سیمای جهان بین نیز با ویژه برنامه گزارشی «همت بلند» ضمن مصاحبه با مسئولین و بازدیدکنندگان به معرفی غرفه ها، دستاوردهای40 ساله انقلاب اسلامی و عزت و افتخار نظام جمهوری اسلامی در بخش های مختلف می پردازد.
این برنامه در طول مدت برگزاری نمایشگاه هر روز از ساعت 18:35 به مدت 15 دقیقه به روی آنتن می رود.
معاونت خبر صدا و سیمای استان هم در قالب شش گزارش خبری تلویزیونی و چهار گزارش خبری رادیویی به انعکاس و معرفی دستاوردهای 40 ساله انقلاب اسلامی در قالب این نمایشگاه می پردازد.
جدیدترین اخبار
-
تدارک ویژه شبکه آفتاب در رمضان ۱۴۰۰
-
مهمانی «خانه آقاجان» در شبکه شما
-
تجلی قطعه ای از بهشت در ماه میهمانی خداوند در قاب رنگی صدا و سیمای گلستان
-
ویژه برنامه های شبکه خلیج فارس در ماه میهمانی خدا
-
تدارک گسترده شبکه فارس برای ماه مبارک رمضان
-
ماه میهمانی خدا در شبکه استانی کردستان
-
صدا و سیمای البرز همراه با البرزی ها در ماه مبارک رمضان
-
جایزه شهرجهانی یزد به شبکه یزد رسید
-
در ماه میهمانی خدا با شبکه یزد همراه شوید
-
ضیافت الهی شبکه اترک در ماه مبارک