ویژه برنامه های صدا و سیمای مرکز سمنان به مناسبت اربعین حسینی - صفحه محتوایی خبر
ویژه برنامه های صدا و سیمای مرکز سمنان به مناسبت اربعین حسینی
صدا و سیمای مرکز سمنان در اربعین حسینی با تدارک ویژه برنامه هایی با مردم عزادار استان همراه خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی صدا و سیمای مرکز سمنان، صدای این مرکز ویژه برنامه زنده "دریای عطش" را به تهیه کنندگی صدیقه مطیعی در شب اربعین از ساعت 18:30 الی20 با این آیتم ها به روی آنتن خواهد برد:
بحث کارشناسی پیرامون اهمیت روز اربعین و بیان دعاها و احادیث وارده برای این روز، اطلاع رسانی در خصوص مراسم عزاداری اربعین در سطح استان، ارتباط زنده با گزارشگر اعزامی مرکز به کربلا ، تبیین زیارت اربعین و...
ویژه برنامه "رویای حرم" هم در صبح روز اربعین از ساعت 8:30 الی 10 به تهیه کنندگی سودابه ذوالفقار خانی روی آنتن خواهد رفت که در آن با دعوت از کارشناسان مذهبی به مباحثی چون: فرهنگ اربعین، زیارت جابر در روز اربعین پرداخته خواهد شد. کلام بزرگان در خصوص اربعین و امام حسین(ع)، شعر شاعران آیینی ،معرفی کتاب ، ارتباط با مراکز استان ها، نمایش رادیویی، گزارش و ... نیز بخش های دیگر این ویژه برنامه می باشند.
همچنین برنامه " مسیر عشق" هم از ساعت 10 الی 11 صبح روز اربعین به تهیه کنندگی حجت الله یحیایی از محل عمود 1120 مسیر نجف کربلا بصورت زنده از حال و هوای زائران حسینی خواهد گفت.
در شام اربعین حسینی هم "چلچراغ اشک " ویژه برنامه دیگر صدای مرکز سمنان است که به تهیه کنندگی مریم بابایی از ساعت 18:30 الی 20 با گزارشهایی از موکب ها و مجالس عزاداری در سطح استان، بحث کارشناسی در مورد اهمیت برگزاری و شرکت در راهپیمایی اربعین، شعر خوانی به گویش مناطق مختلف استان در رثای حضرت سید الشهدا(ع)، پخش گزارشهایی از کربلا توسط گزارشگر اعزامی مرکز و اطلاع از وضعیت عبور و مرور زائران حسینی در مرزها و جاده های کشور پخش خواهد شد.
همچنین سیمای مرکز سمنان هم در آستانه اربعین با اعزام گروهی در قالب " موکب رسانه ای فجر" و استقرار در محل عمود 1120 مسیر راهپیمایی زائران اربعین از 19 مهر ماه تا شام اربعین هر روزدر بخش های بعد از برنامه اذان گاهی ظهر به مدت 30 دقیقه و بخش شبانگاهی از ساعت 21 الی 22 به تهیه کنندگی عباس بشیری و اجرای حمید قرائیان و گزارش هایی از مهران مجید پناه عشق و دلدادگی و ارادت زائران حسینی را علاوه بر سیمای مرکز سمنان از طریق شبکه شما و شبکه های استانی و سراسری به تصویر می کشد.
در روز اربعین هم از ساعت 10 صبح تجمع عظیم عزاداران حسینی شهر سمنان از مصلای این شهر به مناسبت اربعین حسینی بصورت زنده پخش خواهد شد.
برقراری ارتباط زنده با کربلای معلی، ارتباط با پایانه های مرزی شلمچه، چزابه، خسروی و مهران، پخش 10 قسمت سخنرانی استاد حسین انصاریان با عنوان" جا ماندگان اربعین "، ارائه اطلاعاتی از موکب های استان در کربلا با حضور دبیر ستاد اربعین استان در برنامه " پرسمان هفته" ، پخش مستندهایی از اعزام کاروان های زائران حضرت ابا عبد الله(ع) ، پخش سخنرانی های مذهبی و زیرنویس هم دیگر برنامه های سیمای مرکز سمنان به مناسبت اربعین حسینی خواهد بود.
برقراری ارتباط زنده با پایانه های مرزی مهران، چزابه و شلمچه، برقراری ارتباط زنده با کربلای معلی، پوشش خبری اعزام کاروانیان و زائران اربعین از سراسر استان، پوشش خبری جمع آوری کمک های مردمی برای زائران اربعین و دعوت از مسئولین در خبر ساعت 20 به منظور اطلاع رسانی و چگونگی اعزام زائران هم استانی و وضعیت موکب های استان در راهپیمایی اربعین از برنامه های معاونت خبر مرکز سمنان در این ایام می باشد.
همچنین معاونت فضای مجازی صدا و سیمای مرکز سمنان هم با اعزام گروهی به موکب رسانه ایفجر مستقر در عمود 1120 مسیر نجف- کربلا با برقراری ارتباط زنده اینترنتی با شبکه تعاملی سپهر معاونت فضای مجازی، تهیه چند مستند، فیلم کوتاه، نماهنگ، کلیپ تصویری یک دقیقه ای اینستاگرامی، پادکست، پوستر ، عکس نوشت و پخش زنده در شبکه مجازی (اینستا گرام) راهپیمایی عظیم اربعین را پوشش خواهد داد.
مطالب مرتبط:
-
آشنایی با زیباییهای استان سمنان در برنامه تورانه از شبکه شما
-
ویژه برنامه های صدا و سیمای مرکز سمنان در هفته بسیج
-
ویژه برنامه های صدا و سیمای مرکز سمنان به مناسبت 13 آبان
-
اربعین حسینی در کرمان
-
ویژه برنامه های صدا و سیمای فارس به مناسبت اربعین سید و سالار شهیدان
-
انعکاس شور حسینی مردم استان در دهه اول محرم توسط صدا و سیمای مرکز سمنان
-
تدارک صدا و سیمای مرکز سمنان برای گرامی داشت هفته دفاع مقدس
-
اینجا کربلاست، صدا و سیمای مرکز سمنان
جدیدترین اخبار
-
725 ساعت برنامه رادیویی و تلویزیونی در مراکز به مناسبت میلاد حضرت علی(ع)
-
همای رحمت در اترک
-
ویژه برنامه های نوروز 1400 در مرکزاصفهان
-
تدارک صداوسیمای آذربایجان غربی برای ولادت امام علی(ع)
-
گام دوم، بلندتر از گام اول
-
مهدویت ریشه و مبنای هویت انقلاب اسلامی
-
دکتر دارابی: اولویت شبکههای استانی در معرفی الگوهای موفق خدمترسانی
-
مستند پویانمایی«زیست شناسان کوچک» بر بام جشنواره بین المللی فیلم رشد
-
دیدار نماینده استان در مجلس شورای اسلامی با مدیران صدا و سیمای مرکز زنجان
-
مهدویت ریشه و مبنای هویت انقلاب اسلامی