ویژه برنامه های مرکز چهارمحال و بختیاری همزمان با شهادت حضرت زهرا(س) - صفحه محتوایی خبر
ویژه برنامه های مرکز چهارمحال و بختیاری همزمان با شهادت حضرت زهرا(س)

صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری با ویژه برنامه های «عقیق» و «در سوگ آفتاب» در ماتم شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) با مردم عزدار استان همراه می شود.
به گزارش روابط عمومی صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری: «عقیق» ویژه برنامه سیمای جهان بین همزمان با شهادت دخت گرامی نبی اسلام است که به تبیین خصوصیات اخلاقی و رفتار آن حضرت در جامعه و خانواده می پردازد.
این برنامه با بخش های کارشناسی با موضوع معرفی ابعاد شخصیتی حضرت فاطمه(س) و سبک زندگی ایشان به عنوان الگویی برای بانوان، زندگی نامه آن حضرت، موسیقی تصویر و وله های مناسبتی، مداحی و مرثیه سرایی، حدیث، میان برنامه، گفتار متن و حکایت به صورت نمایش که ترکیبی از راوی، نقاشی و دیالوگ های نمایشی است به تهیه کنندگی و کارگردانی فرحناز حاتم پوری و اجرای فاطمه نعمتی روز جمعه همزمان با شب شهادت از ساعت 21 به مدت 45 دقیقه از سیمای جهان بین پخش می شود.
«در سوگ آفتاب» هم ویژه برنامه رادیویی است که به معرفی جلوه های مختلفی از زندگی حضرت فاطمه زهرا(س) از جمله اخلاق، دینداری، ولایتمداری و معرفی ایشان به عنوان الگو و اسوه ی زنان مسلمان می پردازد و با توجه به مقارن شدن با دهه فجر و نامگذاری روز شهادت ایشان با عنوان «انقلاب اسلامی، چهل سال الگوی فاطمی، تحکیم خانواده و افتخارآفرینی زنان»، با حضور حجت الاسلام و المسلمین نکونام، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد به این موضوع پرداخته می شود.
این برنامه در بخش های شعرخوانی در مدح و ثنای ام ابیها، موسیقی های مناسبتی، کارشناس، گزارش، تلفن و پیامک های مردمی به تهیه کنندگی نایب صالحی، گویندگی زهرا خنکداری و گزارشگری فاطمه رفیعی روز شنبه از ساعت 9 تا 11 به صورت زنده از رادیو جهان بین پخش می شود.
اطلاع رسانی و پوشش مراسم عزاداری و سوگواری های مردم مناطق شهری، روستایی و عشایری، اطلاع رسانی در خصوص مراکز برگزاری آیین های ویژه شهادت حضرت زهرا(س) و انعکاس آیین ها و سنت های ویژه ایام شهادت آن حضرت از اقدامات معاونت خبر مرکز به این مناسبت است.
فعالیت های معاونت فضای مجازی مرکز هم به مناسبت شهادت حضرت فاطمه(س)، شامل تولید ویدئوگرافی انقلاب فاطمی، تولید پوستر و عکس نوشت معرفی برنامه های رادیو و تلویزیون در بستر فضای مجازی، تأمین و بارگذاری محتواهای تولید شده در وب سایت مرکز، پیام رسان و صفحات اجتماعی است.
مطالب مرتبط:
-
شبکه جهان بین، همراه لحظات معنوی روزه داران
-
جهان بین، همراه با مردم در استقبال از بهار
-
«صدای پای بهار» از بام ایران می رسد
-
گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با تولید و پخش بیش از 18 هزار و هشتصد دقیقه برنامه
-
گرامیداشت هفته بسیج در ویژه برنامه های صدا و سیمای استان
-
تدارک ویژه برنامه های مختلف در مرکز چهارمحال و بختیاری همزمان با سالروز حماسه 9 دی
-
چهل سال افتخار بر بام ایران
-
چشم انداز جهان بین به افق های روشن انقلاب اسلامی
جدیدترین اخبار
-
725 ساعت برنامه رادیویی و تلویزیونی در مراکز به مناسبت میلاد حضرت علی(ع)
-
همای رحمت در اترک
-
ویژه برنامه های نوروز 1400 در مرکزاصفهان
-
تدارک صداوسیمای آذربایجان غربی برای ولادت امام علی(ع)
-
گام دوم، بلندتر از گام اول
-
مهدویت ریشه و مبنای هویت انقلاب اسلامی
-
دکتر دارابی: اولویت شبکههای استانی در معرفی الگوهای موفق خدمترسانی
-
مستند پویانمایی«زیست شناسان کوچک» بر بام جشنواره بین المللی فیلم رشد
-
دیدار نماینده استان در مجلس شورای اسلامی با مدیران صدا و سیمای مرکز زنجان
-
مهدویت ریشه و مبنای هویت انقلاب اسلامی