پخش دریادلان از شبکه سه سیما - صفحه محتوایی خبر
پخش دریادلان از شبکه سه سیما
دریادلان با موضوع فرماندهان خط کشن غواص به شبکه سه رسید

این فیلم تلویزیونی که بخش هایی از آن در شهرک سینمایی دفاع مقدس فیلمبرداری شده، توسط صدا وسیمای مرکز زنجان و به کارگردانی سامان سالور ساخته شده است.
به گزارش روابط عمومی معاونت امور مجلس و استان های صدا و سیما تله فیلم دریادلان پنجشنبه 25 تیر ساعت 11:30 از شبکه سوم سیما پخش می شود.
در خلاصه داستان این فیلم آمده است: غزل فاطمی به همراه همسرش که تهیه کننده و کارگردان است سعی دارند تا پدر غزل سید رسول فاطمی که از فرماندهان خط کشن غواص در دوران جنگ بوده است را راضی کنند تا در برنامه تلویزیونی آنها شرکت کند اما وی نمی پذیرد تا اینکه مردی به نام منصور ملکوتی با آنها تماس می گیرد و با اعلام اینکه در دوران جنگ از افراد گروه غواصی پدرش بوده و جانش را به او مدیون است درخواست ملاقات با او را می کند. غزل و همسرش تصمیم میگیرند تا از این ملاقات مستندی تهیه کنند. رسول که در دوران جنگ با دادن ماسک خود به منصور شیمیایی شده و به آب حساسیت دارد و بدنش زخم می شود با دیدن منصور یاد گذشته می افتد.
پرویز فلاحی پور، محمد مختاری، مهدی صباغی، سمیرا حسن پور، حبیب دهقان نسب و پیرزاده از بازیگران این فیلم هستند.
جدیدترین اخبار
-
725 ساعت برنامه رادیویی و تلویزیونی در مراکز به مناسبت میلاد حضرت علی(ع)
-
همای رحمت در اترک
-
ویژه برنامه های نوروز 1400 در مرکزاصفهان
-
تدارک صداوسیمای آذربایجان غربی برای ولادت امام علی(ع)
-
گام دوم، بلندتر از گام اول
-
مهدویت ریشه و مبنای هویت انقلاب اسلامی
-
دکتر دارابی: اولویت شبکههای استانی در معرفی الگوهای موفق خدمترسانی
-
مستند پویانمایی«زیست شناسان کوچک» بر بام جشنواره بین المللی فیلم رشد
-
دیدار نماینده استان در مجلس شورای اسلامی با مدیران صدا و سیمای مرکز زنجان
-
مهدویت ریشه و مبنای هویت انقلاب اسلامی