پخش سریال جایزه ویژه انتخابات از شبکه باران - صفحه محتوایی خبر
پخش سریال جایزه ویژه انتخابات از شبکه باران

"جایزه" عنوان سریال ویژه انتخابات کاری از سیمای مرکز گیلان می باشد.
این سریال در 15قسمت 20 دقیقه ای در دست تهیه ، تولید و پخش است . داستان سریال درباره انتخابات شورای روستای شکوفه سرا یکی از روستاهای گیلان است ، ولی شکوفه سرایی نیز شخصیت اصلی این سریال می باشد. این مجموعه درباره کاندیداتوری پنج نفر از اهالی شکوفه سرا از صنوف مختلف جامعه می باشد که و با وعده و وعید سعی دارند بیشترین آرای روستا را به خود اختصاص دهند.
داستان این مجموعه با حضور سه بازیگر شاخص گیلان در قالب شیرین طنز رقابت انتخاباتی این پنج کاندیدا را به تصویر می کشد . ترغیب مردم به مشارکت در انتخابات شورا و ریاست جمهوری از اهداف تهیه این سریال می باشد. لوکیشن های ضبط این سریال را شهرها و روستاهای : رشت، خمام ، سنگر و بلسبنه تشکیل می دهند.
سریال جایزه از یکشنبه تا پنج شنبه از ساعت 22:30 از شبکه باران پخش می شود.
عوامل برنامه :
کارگردان و تهیه کننده : علی حلوی / دستیار تهیه : مونیک رفیعی مقدم / نویسندگان : فاطمه صدرا،مریم نظر پور / تصویر برداران : مازیار بهروز، عباس خان درخشان / صدابردار:حمید سلیمان زاده/ بازیگران: علیرضا تاج شهرستانی ، محمد هندی ، جابر وثوق ، محمد زارعی ، طوبی رحمان نیا، ارشد امیر اسکندری، محمد سهیلی ، علی علیپور، وحید محبوب بشری ،نیما رهایی،مونیک رفیعی مقدم ، هنگامه قدری، صالح اصغری، سهیلا اخلاقی، پونه اصغری، تقوی ، شیرین محسنی، فهیمه مومنی،محمد زیده سرایی.
مطالب مرتبط:
-
قصه های قدیمی گیلان در قاب سریال
-
آغاز تولید سریال جایزه 3 در صدا و سیمای مرکز گیلان
-
شبکه باران به دنبال«گنج راه شیری »
-
بازدید استاندار مرکز گیلان از روند ساخت سریال گنج راه شیری
-
شبکه باران به مخاطبان خود «جایزه» می دهد
-
شبکه باران بوی ترنج می گیرد
-
بازدید مدیرکل صدا و سیمای مرکز گیلان از روند تولید سریال ملاحت
جدیدترین اخبار
-
جشن مبعث رسول مهربانی ها در صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری
-
ویژه برنامه های نوروز 1400 در صدا و سیمای مرکز کیش
-
معرفی اعضای شورای تله تئاتر مرکز سیمای استانها
-
تمجید از صدا و سیمای کرمان برای برگزاری سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی
-
برنامههای صدا و سیمای مرکز قزوین در نوروز1400
-
"جوش بهار" در نوروز باستانی
-
صدای «خدای عاشقان» از خلیج فارس به گوش می رسد
-
ویژه برنامه های صدا وسیمای مرکز کرمان در نوروز 1400
-
دکتر دارابی: حفظ منابع طبیعی نیازمند کار جهادی است
-
لحظه های خوش نوروز 1400 با شبکه فارس