پخش ویژه برنامه های اربعین در شبکه سهند - صفحه محتوایی خبر
پخش ویژه برنامه های اربعین در شبکه سهند

حوزه های مختلف صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی همانند سال های قبل با برنامه های متفاوتی اربعین سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) را به تصویر خواهند کشید.
به گزارش روابط عمومی صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی ، برنامه های سحرلر ، تبریزیم و گوروش در روز اربعین حسینی به صورت ویژه پخش خواهند شد. در اين برنامه ها ارتباط مستقيم با مرزهاي مهران و شلمچه و همچنين ارتباط با نجف و كربلاي معلي برقرار خواهد شد .
ارسال گزارش زنده و لحظه به لحظه از راهپیمایی عظیم عاشقان حسینی (ع) در سطح شهر تبریز و ارتباط مستقیم و پخش زنده اجتماع عزاداران حسینی در مصلی اعظم حضرت امام خمینی ( ره) ، پخش ویژه برنامه در مسیر عشق از سلسله گزارش های ارسالی از همکاران اعزامی به کربلای معلی ، پخش میزگرد اربعین به صورت زنده با حضور کارشناسان مذهبی و ارتباط با دیگر مراکز استان ها و پخش مراسم عزاداری شهرستانها به صورت گزارش از برنامه های پیش بینی شده در شبکه استانی سیمای مرکز آذربایجان شرقی است .
شبکه استانی صدای مرکز آذربایجان شرقی هم با پخش برنامه های مختلف همراه عزاداران حسینی خواهد بود . ارتباط زنده و گزارش مستقیم از اجتماع عزاداران حسینی ، اجرای مشترک با مراکز زنجان و ارومیه و پخش مداحی و سخنرانی از عمده برنامه های رادیو می باشد .
پخش نمایش رادیویی " زیارت اربعین" در دو قسمت سی دقیقه ای ، پخش گزارش های همکاران اعزامی رادیو برونمرزی به کربلای معلی به منظور پوشش حضور زائران جمهوری آذربایجان در عراق و برگزاری جشنواره بین المللی اربعین که از 23 مهرماه در رادیو برون مرزی شروع و در بخش های مختلف سرود و نغمه های مذهبی به صورت پادکست به زبان های ترکی استانبولی و ترکی آذری پخش و تا آخر ماه صفر ادامه خواهد داشت، از برنامه های رادیو برونمرزی آذری مرکز آذربایجان شرقی در اربعین حسینی است .
معاونت خبر مرکز آذربایجان شرقی هم با پخش سلسه گزارش هایی از پیاده روی عاشقان حسینی و اجتماع عزاداران حسینی در مصلی اعظم حضرت امام خمینی (ره) و توليد چند گزارش خبري از موكب ها ، مراسم اربعين در سطح استان و ارتباط با خبرنگاران اعزامي به شهرهاي نجف و كربلا به انعكاس اخبار اربعين خواهد پرداخت .
جدیدترین اخبار
-
فیلم داستانی موزیکال جشن قاشق زنی در قاب شبکه آفتاب
-
" بٌنگ باهار" از بام ایران به گوش می رسد
-
725 ساعت برنامه رادیویی و تلویزیونی در مراکز به مناسبت میلاد حضرت علی(ع)
-
همای رحمت در اترک
-
ویژه برنامه های نوروز 1400 در مرکزاصفهان
-
تدارک صداوسیمای آذربایجان غربی برای ولادت امام علی(ع)
-
گام دوم، بلندتر از گام اول
-
مهدویت ریشه و مبنای هویت انقلاب اسلامی
-
دکتر دارابی: اولویت شبکههای استانی در معرفی الگوهای موفق خدمترسانی
-
مستند پویانمایی«زیست شناسان کوچک» بر بام جشنواره بین المللی فیلم رشد