پژوهشهای برتر جشنواره هدهد 21 معرفی شدند - صفحه محتوایی خبر
پژوهشهای برتر جشنواره هدهد 21 معرفی شدند

جلسه کمیسیون پژوهش بیست و یکمین جشنواره تولیدات مراکز با حضور دكتر علي دارابي، علي طلوعي، سيد عباس فاطمي برگزار و جوایز آثار برگزیده به صاحبان پژوهشهای برتر اهدا شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت امور استانهای سازمان صدا و سیما، جلسه کمیسیون پژوهش بیست و یکمین جشنواره تولیدات مراکز به میزبانی استان چهارمحال و بختیاری و با حضور دکتر علی دارابی معاون امور استانهای رسانه ملی و اعضای هیئت داوران این کمیسیون برگزار شد.
در این جلسه و پس از قرائت بیانیه هیئت داوران و سخنرانی دکتر دارابی، جوایز پژوهشهای برتر این دوره جشنواره به صاحبان این آثار اهدا شد.
در بخش فرهنگی، هیئت داوران ضمن تقدیر از تمامی مراکز برای ارسال پژوهشهای فرهنگی به دبیرخانه جشنواره، جایزه رتبه دوم را به پژوهش «شناسایی و ارائه راهکارهای ارتقای هویت فرهنگی و اجتماعی جوانان شهر بوشهر با تاکید بر نقش صدا و سیما» به عبدالله رئیسی از مرکز بوشهر اهدا کرد.
در این بخش پژوهش «تحلیل محتوای کیفی برنامه رادیویی سوزلر صحبت لر» اثری از سید حسن آذری از مرکز اردبیل حائز رتبه سوم شد.
همچنین هیئت داوران بخش پژوهشهای فرهنگی، پژوهش «بررسی تاثیر برنامههای ماهواره بر سبک زندگی مردم استان مرکزی» تألیف امیر ساکی از استان مرکزی را شایسته تقدیر در بخش فرهنگی دانستند.
در بخش اجتماعی نیز هیئت داوران ضمن تقدیر از تمامی مراکزی که در این بخش آثار پژوهشی به دبیرخانه جشنواره ارسال کردهاند، پژوهش «راهکارهای رسانهای اجرای سیاستهای کلی جمعیت در خراسانرضوی» اثری از مهتدی ناظمی از مرکز خراسان رضوی را حائز رتبه دوم و پژوهشهای «علل و عوامل کاهش طلاق عاطفی در خانوادهها با تأکید بر نقش رسانه استانی در استان مرکزی» اثر احمد کارگر از استان و «علل و عوامل شکلگیری طلاق عاطفی در شهر قم با تاکید بر نقش رسانه استانی» از اثر عاطفه ارکان از مرکز قم را شایسته رتبه سوم دانست.
همچنین هیئت داوران بخش اجتماعی، پژوهش «بررسی استفاده از استعدادهای جوان در ساختار سلسله مراتبی مدیریت استان مازندران (مطالعه موردی: فرمانداریهای استان)» تألیف مریم رزاقی از مرکز مازندران را شایسته تقدیر دانستند.
هیئت داوران در بخش اقتصادی کمیسیون پژوهش نیز ضمن تقدیر از تمامی مراکزی که در این بخش آثار پژوهشی به دبیرخانه جشنواره ارسال کردهاند، جایزه رتبه دوم را به پژوهش «معرفی مشاغل، شرایط و چگونگی کارآفرینی با نگاه به فرصتهای شغلی موجود در استان ایلام» تالیف معصومه دارابی از مرکز ایلام اهدا کرد و جایزه رتبه سوم این بخش نیز به پژوهش «مطالعه تبلیغات پخش شده از صدا سیمای مرکز کردستان از لحاظ رعایت مولفههای اقتصاد مقاومتی» تالیف عرفان ناصری از مرکز کردستان رسید.
در بخش رسانه و ارتباطات، هیئت داوران ضمن تقدیر از تمامی مراکزی که در این بخش آثار پژوهشی به دبیرخانه جشنواره ارسال کردهاند، جوایز این بخش را بر اساس رتبههای اول تا سوم به ترتیب به پژوهش «مطالعه راهکارهای افزایش مخاطبان شبکه استانی سیمای مرکز آذربایجان شرقی» تالیف جمشید دژمخوی، «نقش برنامههای شبکههای ماهواره ای بر سبک زندگی شهروندان اصفهانی» تالیف مصطفی محمد صادقی دهقی و «آیندهپژوهی حضور شبکههای استانی صدا و سیمای مرکز چهار محال و بختیاری در فضای مجازی » تالیف لیلا بیاتی و همچنین «تحلیل محتوای نوع بیان مسئولان در برنامه همدان و توسعه» تالیف احمد نوروزی اهدا کردند.
همچنین هیئت داوران بخش رسانه و ارتباطات، پژوهش «تحلیل برنامه خانواده(خانه محبت و خانه ما) صدا و سیمای مرکز گلستان (با تأکید بر سبک زندگی ایرانی-اسلامی سال1396)» تالیف ام کلثوم دهقان را شایسته تقدیر دانستند.
در بخش سیاسی نیز هیئت داوران ضمن تقدیر از تمامی مراکزی که در این بخش آثار پژوهشی به دبیرخانه جشنواره ارسال کردهاند، هیچ اثری را شایسته رتبه اول و دوم ندانستند. تنها جایزه این بخش یعنی رتبه سوم به پژوهش «شهیدان واحدی، نقش و جایگاه آنان در مبارزات جمعیت فداییان اسلام » تالیف عثمان میرانی از مرکز کرمانشاه اهدا شد.
هیئت داوران در بخش پژوهش بخش پژوهشهای منجر به تولید، ضمن تشکر از تمامی مراکزی که در این بخش آثار پژوهشی به دبیرخانه جشنواره ارسال کردهاند رتبه اول رادیویی را به پژوهش «عوامل موثر بر شکاف نسلی در شهر خرم آباد» تالیف پروین گنجی از مرکز لرستان اهدا کردند.
در این بخش رتبه اول خبر به پژوهش «معرفی باغهای تاریخی استان خراسان جنوبی با تأکید بر باغ گلشن طبس» تالیف فاطمه آذری از مرکز خراسان جنوبی رسید و پژوهش آسیابهای آبی استان سمنان و کارکردهای آن» تالیف گلناز حیدرپور هم رتبه اول تلوزیونی را به خود اختصاص داد.
در این بخش جایزه رتبه دوم تلویزیونی به پژوهش «مستند بایداق (بیرقهای عاشورایی در فرهنگ عزاداری اردبیل)» تالیف احمد شادی عیسیلو اهدا شدو پژوهش «اولویتها و موضوعات برنامه مخاطبان نوجوان در شبکه مازندران» هم به فاطمه عامریان از مرکز مازندران هم عنوان سوم تلوزیونی را به خود اختصاص داد.
همچنین هیئت داوران بخش منجر به تولید تلویزیونی، پژوهش « شناسایی و معرفی آواها و نواهای ایلامی با تأکید بر مقام نادرنامه» تألیف علیمحمد ارسلانی از مرکز ایلام را شایسته تقدیر دانستند.
در بخش مقالات، هیئت داوران ضمن تقدیر از تمامی مراکزی که مقاله به دبیرخانه جشنواره ارسال کردهاند، جایزه مقالات برتر را به «بررسی رابطه بین مصرف رسانه و هویت ملی از دیدگاه جوانان 15 تا 21 ساله یزدی» تالیف سید محمد موسوی ندوشن و سید علیرضا افشانی، «بررسی رابطه رسانههای دیداری و سبک زندگی (مورد مطالعه جوانان اهوازی)» تالیف محمود یعقوبی دوست از مرکز خوزستان، «نقش نرمافزار اجتماعی تلگرام در تبلیغات دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از منظر رأیدهندگان» تالیف اقبال خالدیان و سید مهدی مهدیزاده و مهراوه فردوسی ار مرکز کردستان اختصاص داد.
بخش جنبی کمیسیون پژوهش هم در این جلسه نفرات برتر خود را شناخت.
هیئت داوران ضمن تشکر از مراکزی که آثار پژوهشی در بخش جنبی در پنج موضوع «شعار سال»، «دفاع مقدس، انقلاب اسلامی، مدافعان حرم و ...»، « آب و محیط زیست»، «بهداشت و سلامت» و «گردشگری» به دبیرخانه جشنواره ارسال کردند، جایزه بخش شعار سال را به پژوهش «معرفی و شناسایی مهمترین گیاهان دارویی استان خراسان شمالی و بررسی نقش و قابلیت آن در افزایش تولید و توسعه اشتغال(با تاکید بر نقش رسانه استانی)» تالیف مرتضی قنبرآبادی از مرکز خراسان شمالی اهدا کرد.
همچنین پژوهش «ارائه راهبردهای بهبود و توسعه محصولات و فرآوردههای کنجدی به عنوان یک کالای ایرانی در استان یزد(با تاکید بر نقش صدا و سیمای مرکز یزد)» تالیف احسان کریمی میبدی از مرکز یزد و «شناسایی فرصتهای کارآفرینی در استان چهار محال و بختیاری» نوشته لطیف رئیسی جعفرآبادی از مرکز چهارمحال و بختیاری هم حائز رتبههای برتر شدند.
در بخش «دفاع مقدس، انقلاب اسلامی، مدافعان حرم و ...» هم پژوهشهای «شناخت و معرفی زندگی و شخصیت شهید مدافع حرم سردار عبداله اسکندری» تالیف ندا سید چاوش از مرکز فارس، «بررسی نقش صداوسیمای آذربایجان غربی در هشت سال دفاع مقدس» تالیف معصومه خیری مطلق از مرکز آذربایجان غربی و «تاریخ نگاری نقش زنان شهر قزوین در پیروزی انقلاب اسلامی» نوشته طاهره امینی از مرکز قزوین رتبههای برتر را به خود اختصاص دادند.
در بخش «آب و محیط زیست» هم جوایز پژوهشهای برتر به «شناسایی و تدوین راهبرد و خط مشی شبکه اصفهان در مواجهه با بحران آب» تالیف احمدرضا فیاضبخش از مرکز اصفهان، «خشکسالی،آثار و پیامدهای آن در استان فارس» نوشته اسفندیار محمدی از مرکز فارس و «تحلیل محتوای بحران زیست محیطی دریاچه ارومیه در سیمای آذربایجان غربی (مطالعه موردی سریال دریا)» تالیف سجاد فرجی از مرکز آذربایجان غربی اهدا شد.
در بخش «بهداشت و سلامت» نیز سه پژوهش به عنوان آثار برتر معرفی شدند؛ این سه پژوهش شامل «سونامی سرطان در نوار سبز شمالی و شناسایی سرطان های رایج مازندران و نقش رسانه استانی در پیشگیری از آن» نوشته مریم رزاقی از مرکز مازندران، «بررسی ابعاد و عوامل کاهش آرامش روانی و عوامل موثر بر آن در بین مردم و راهکارهای رسانه ای مقابل با آن» تالیف مهین منیری از مرکز آذربایجان شرقی و «بررسی مسائل و مشکلات روحی و روانی خانواده های آسیب پذیر شهر گرگان» نوشته سید حسن حسینی از مرکز گلستان بودند.
در موضوع «گردشگری» هم هیئت داوران جوایز پژوهشهای برتر را به «بازنمایی مولفههای فرهنگی بومی و گردشگری در سریال سرسرا (تولید شبکه کرمان)» تالیف زهره توکلی از مرکز کرمان، «تحلیل رابطه بین صنعت گردشگری و رشد اقتصادی ایران)» نوشته عبدالرضا رضایی از مرکز فارس، «بررسی روستاهای تاریخی استان مرکزی با هدف گردشگری» نوشته حسن سعادت نوری از استان مرکزی و «انواع صنعت گردشگری در استان گیلان با رویکرد اقتصاد مقاومتی» تالیف سید مجتبی میرحسینی از مرکز گیلان اختصاص دادند.
مطالب مرتبط:
-
اعلام پژوهشهای برگزیده بخش جنبی بیست و یکمین جشنواره هدهد
-
دکتر دارابی: شبکه های استانی خود را مشابه شبکه های سراسری نکنند
-
کمیسیون صدای جشنواره بیست و یکم برگزیدگان خود را شناخت
-
تاکید دکتر دارابی بر برندسازی برنامه های پرسشگرانه در شبکه های استانی
-
دکتر دارابی تاکید کرد
-
دکتر دارابی: جشنواره تولیدات مراکز فرصتی برای رقابت و یادگیری است
-
معرفي برگزيدگان بخش جنبي حوزه خبر جشنواره توليدات مراكز
-
معرفی برترینهای برنامههای ترکیبی بیست و یکمین جشنواره هدهد
-
صدای استانها در کسب جوایز بینالمللی پیشرو هستند
-
دکتر دارابی: پژوهش های میدانی و محلی اولویت نخست مراکز است
جدیدترین اخبار
-
هجدهم اسفند در شهر سنندج برگزار خواهد شد؛
-
جشن مبعث رسول مهربانی ها در صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری
-
ویژه برنامه های نوروز 1400 در صدا و سیمای مرکز کیش
-
معرفی اعضای شورای تله تئاتر مرکز سیمای استانها
-
تمجید از صدا و سیمای کرمان برای برگزاری سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی
-
برنامههای صدا و سیمای مرکز قزوین در نوروز1400
-
"جوش بهار" در نوروز باستانی
-
صدای «خدای عاشقان» از خلیج فارس به گوش می رسد
-
ویژه برنامه های صدا وسیمای مرکز کرمان در نوروز 1400
-
دکتر دارابی: حفظ منابع طبیعی نیازمند کار جهادی است